Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zijn we nergens.

Onze vrijwilligers vormen de fundering van onze groep. Zonder vrijwilligers kan onze groep niet bestaan.

Enerzijds is er de leiding die voor dag en dauw op de zaterdagen klaar staan om onze speltakken een geweldige tijd te bieden en die in hun vrije tijd door de week hun best doen om een leuk spelprogramma samen te stellen.

En anderzijds, zijn er de vrijwilligers die taken vervullen binnen ons bestuur en ter ondersteuning van onze groep. Deze taken variëren van het zorgdragen voor de financiën van onze groep, het sturen en begeleiden van onze groep, het voorzitten en notuleren van vergaderingen, en het coordineren tussen gemeente/andere Scoutinggroepen en de regio.

Wij waarderen de inzet van onze vrijwilligers enorm en proberen ze zo vaak mogelijk in het zonnetje te zetten. Ook zijn er vanuit Scouting Nederland diverse waarderingstekens om aan te vragen.

Natuurlijk mag u altijd even laten weten dat u hun inzet op prijs stelt en wij stellen elke vorm van ondersteuning op prijs. 

Heeft u eventueel nog wat tijd over, en zit u erover denken om op welke manier dan ook onze groep te ondersteunen, aarzel dan niet en neem gerust even contact op met een van de teamleiders of onze Groepsbegeleider.