Knoop jij de Wesco's klaar voor de Scouts?

Voor onze speltak Wesco's [10-11 jaar] zijn wij opzoek naar een leiding die de leukste activiteiten bedenkt voor onze jeugdleden. Samen met het leidingteam organiseer je iedere week de opkomsten, het jaarlijkse zomerkamp en draag je zorg voor gezelligheid binnen de groep. Daarbij stoom je ze klaar voor de Scouts.

•    Verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het Scoutingspel, op basis van de Scoutingvisie. Dit houdt in: het maken, voorbereiden, uitvoeren en evalueren van wekelijkse programma’s, weekendkamp(en) en/of het jaarlijkse zomerkamp voor de jeugdleden van jouw speltak.
•    Begeleiden en stimuleren van welpen in hun persoonlijke ontwikkeling, rekening houdend met de leeftijdsgroep van jouw speltak.
•    Uitvoeren van functie gebonden en organisatorische taken en activiteiten, zoals overleg binnen de groep en regio en werving van nieuwe teamleden.
•    Zich inzetten voor het verbeteren van het eigen functioneren en dat van het team.

•    Je onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland.
•    Je onderschrijft de gedragscode van Scouting Nederland.
•    Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen of kunt deze overleggen.
•    Je bent als leider welpen minimaal 17 jaar,
•    Je bent bereid je voor deze functie in te zetten, je te kwalificeren en je te blijven ontwikkelen.