Blits jij in Hotsientonia?

Voor onze speltak Bevers [4-7 jaar] zijn wij opzoek naar een leiding die de leukste activiteiten bedenkt in het land van Hotsientonia.  Samen met het leidingteam organiseer je iedere week de opkomsten, het jaarlijkse zomerkamp en draag je zorg voor gezelligheid binnen de groep.

•    Verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het Scoutingspel, op basis van de Scoutingvisie. Dit houdt in: het maken, voorbereiden, uitvoeren en evalueren van wekelijkse programma’s, weekendkamp(en) en/of het jaarlijkse zomerkamp voor de jeugdleden van jouw speltak.
•    Begeleiden en stimuleren van bevers in hun persoonlijke ontwikkeling, rekening houdend met de leeftijdsgroep van jouw speltak.
•    Uitvoeren van functie gebonden en organisatorische taken en activiteiten, zoals overleg binnen de groep en regio en werving van nieuwe teamleden.
•    Zich inzetten voor het verbeteren van het eigen functioneren en dat van het team.

•    Je onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland.
•    Je onderschrijft de gedragscode van Scouting Nederland.
•    Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen of kunt deze overleggen.
•    Je bent als leider bevers minimaal 17 jaar,
•    Je bent bereid je voor deze functie in te zetten, je te kwalificeren en je te blijven ontwikkelen.