Begeleid jij onze Explo’s naar een TOPtijd?

Voor onze Explo speltak [15-18 jaar] zijn wij opzoek naar een begeleiding die er een toptijd van weet te maken voor onze jeugdleden. Wekelijks begeleid je de Explo’s tijdens de opkomsten en maak je er samen een gezellige tijd van. Jij zelf organiseert activiteiten voor de jeugdleden maar hoofdzakelijk zullen de Explo’s dit zelf doen waar jij hun in begeleid.

•    Verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het Scoutingspel op basis van de Scoutingvisie. Dit houdt in: het begeleiden van Explorers in het zelf maken, voorbereiden, uitvoeren en evalueren van wekelijkse programma’s, weekendkamp(en) en het jaarlijkse kamp. Dit met een groeiende mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
•    Begeleiden en stimuleren van Explorers in hun persoonlijke ontwikkeling.
•    Uitvoeren van functie gebonden en organisatorische taken en activiteiten (zoals overleg binnen de  groep en regio en werving van nieuwe teamleden).
•    Zich inzetten voor het verbeteren van het eigen functioneren en dat van het team

•    Je houdt je aan de doelstellingen en gedragscode van Scouting Nederland
•    Je houdt je aan het huishoudelijk regelement van de Hertog van Beijeren-Gosaha en Scouting Nederland.
•    Je bent bereid een verklaring omtrent gedrag aan te vragen of kunt deze overleggen.
•    Je bent minimaal 20 jaar oud.
•    Je bent bereid je in te zetten voor deze functie, je te kwalificeren en je te blijven ontwikkelen.